vineri, 24 februarie 2012

OFERTA VACI DE CARNE

Acum va putem oferi vaci de carne din Austria si Germania, cu transport pana in Republica Moldova la ferma noastra de carantina. Serviciile de carantina sa vor achita separat - 100 euro/vaca. Avem la dispozitia Dvs urmatoarele rase:
- charolaise  - 2500 euro
- angus - 2300 euro
- limousine - 2500 euro
- hereford
- galloway - 1700 euro
- vaci scotiene - 1600 euro

CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE DIN REPUBLICA MOLDOVA, DVS PUTETI BENEFICIA DE O SUBVENTIE NERAMBURSABILA IN VALOARE DE 50% DIN PRETUL DE ACHIZITIE A ANIMALELOR CUMPARATE DE LA NOI.OFERTA VACI DE LAPTE

va oferim vaci de lapte din import Austria. Vacile se livreaza cu pedeegree, transportul este asigurat pana la ferma noastra de carantina din republica Moldova. Daca sunteti interesat de cumparare de vaci, va rugam sa ne contactati prin mail - agricoleinternational@gmail.com Prin cumparare de vaci de rasa de import Dvs puteti beneficia de un program guvernamental al republicii Moldova la care vi se restituie o parte din suma achitata pentru animale. Preturile includ transportul pana la ferma noastra de carantina. Serviciul de carantina se acita separat - 100 euro/vaca. Se pot livra urmatoarele rase:
- Simmental - 2150 euro
- Holstein - 2150 euro
- Pinzgauer - 2150 euro
- Bruna Austriaca - 2150 euro

CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE DIN REPUBLICA MOLDOVA, DVS PUTETI BENEFICIA DE O SUBVENTIE NERAMBURSABILA IN VALOARE DE 50% DIN PRETUL DE ACHIZITIE A ANIMALELOR CUMPARATE DE LA NOI.